Peli Bygg AB är ett bygg och renoverings företag i Vallentuna.

Våra kunder är privatpersoner och företag i norra storstockholm som tex Vallentuna, Sollentuna, Täby, Danderyd & Åkersberga.

Allt inom byggnation – Från grund till sista list

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster bl.a. totalentreprenader, om- och tillbyggnader, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, ROT-jobb och samarbetar med underentreprenörer inom el, VVS, måleri, plåtslageri & schakt.

Köksrenovering Åkersberga

Peli Bygg har arbetat med köksrenoveringar i Åkersberga i över 10 år.

Är det dags för er att renovera ditt kök och letar ni efter ett företag som gör är specialister på köksrenovering?

Då har ni kommit helt rätt! Peli Bygg renoverar ditt kök helt enligt dina önskemål & enligt alla regler som gäller i branschen. Peli Bygg kan förvandla ditt kök till drömplatsen i hela huset. Vi har renoverat många kök genom åren.

Renovering av kök i Åkersberga?

Peli Bygg är specialister på köksrenoveringar i Vallentuna, Sollentuna, Danderyd, Täby och Åkersberga och har stor erfarenhet av köksrenoveringar i alla storlekar. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom sitt område, som inte lämnar något åt slumpen.

Oavsett tjänsternas omfattning lämnar vi självklart garantier på all material och arbete vi utför. Du behöver heller inte oroa dig för att kostnaderna drar iväg, eftersom vi jobbar med fasta priser