Peli Bygg AB är ett bygg och renoverings företag i Vallentuna.

Våra kunder är privatpersoner och företag i norra storstockholm som tex Vallentuna, Sollentuna, Täby, Danderyd & Åkersberga.

Allt inom byggnation – Från grund till sista list

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster bl.a. totalentreprenader, om- och tillbyggnader, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, ROT-jobb och samarbetar med underentreprenörer inom el, VVS, måleri, plåtslageri & schakt.

Badrumsrenovering Danderyd

Badrumsrenoveringar i Danderyd för privatpersoner och företag

Peli Bygg AB jobbar med bl a med badrumsrenoveringar, övriga renoveringar samt ombyggnationer för privatpersoner & företag. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar för både privatpersoner och företag.

När ni anlitar oss för att renovera ditt badrum eller om- tillbyggnad så får ni en bra kombination av den lilla firmans engagemang i projektet samtidigt som ni får tryggheten i att anlita ett företag med bra ekonomi och resurser som är tillräckliga för att genomföra projektet snabbt och med hög kvalitet.

Vi har genomfört många badrumsrenoveringar för privatpersoner och företag i Danderyd. Vi tar totalansvaret för din renovering eller om- tillbyggnation.

Fördelar med att välja Peli Bygg AB som entreprenör för badrumsrenovering eller om- tillbyggnation.

Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att ni genom hela byggprocessen bara behöver ha att göra med oss som har huvudansvaret för hela arbetet.

Vi arbetar mestadels med egna anställda eller med våra egna underentreprenörer som vi haft ett gott samarbete med under många år.

Vi skriver alltid skriftliga avtal på alla projekt där det utförligt förklaras vad som ingår i arbetet, för att undvika missförstånd när vi väl sätter igång och renoverar ert badrum

Vi lämnar fasta priser på alla arbeten och renoveringar vi utför. Detta innebär att ni som kund slipper oroa er för att andra extra kostnader ska tillkomma