Badrumsrenoveringar i Vallentuna, Sollentuna, Danderyd, Täby & Åkersberga för privatpersoner och företag

Peli Bygg AB jobbar med bl a med badrumsrenoveringar, övriga renoveringar samt ombyggnationer för privatpersoner & företag. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar för  både privatpersoner och företag.

När ni anlitar oss för att renovera ditt badrum eller om- tillbyggnad så får ni en bra kombination av den lilla firmans engagemang i projektet samtidigt som ni får tryggheten i att anlita ett företag med bra ekonomi och resurser som är  tillräckliga för att genomföra projektet snabbt och med hög kvalitet.

Vi har genomfört många badrumsrenoveringar för privatpersoner och företag i Vallentuna, Sollentuna, Danderyd, Täby & Åkersberga. Vi tar totalansvaret för din renovering eller om- tillbyggnation.

Fördelar med att välja Peli Bygg AB som entreprenör för  badrumsrenovering eller om- tillbyggnation.

Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att ni genom hela  byggprocessen bara behöver ha att göra med oss som har huvudansvaret för hela arbetet.

Vi arbetar mestadels med egna anställda eller med våra egna underentreprenörer som vi haft ett gott samarbete med under många år.

Vi skriver alltid skriftliga  avtal på alla projekt där det utförligt förklaras vad som ingår i arbetet, för  att undvika missförstånd när vi väl sätter igång och renoverar ert badrum

Vi lämnar fasta priser på alla arbeten och renoveringar vi utför. Detta innebär att ni som kund slipper oroa er för att andra extra kostnader ska tillkomma

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert & personlig service.